Jídelníček

jl_17.1.-21.1.22          

 


 

 

Zněna jídelníčku a alergenů vyhrazena.
Pitný režim zabezpečen po celý den.
Jídlo je určené k okamžité spotřebě.


Dobrou chuť Vám přeje kolektiv školní jídelny,
MŠ Obchodní 1639, Uh. Brod.


SEZNAMY ALERGENŮ:

  1. obiloviny obsahující lepek : 1a) pšenice, 1b) žito, 1c) ječmen, 1d) oves, 1e) špalda, 1 f) kamut, 1g) jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj
  8. suché skořápkové plody: 8a) mandle, 8b) lískové ořechy, 8c) vlašské ořechy, 8d) kešu ořechy, 8e) pekanové ořechy, 8f) para ořechy, 8g) pistácie, 8h) makademie a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
  13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich

Operační program EU

Výzva 80 | Evropská unie | MŠMT
www.mstesov.cz – 2022 - vytvořilo studio KVARK AG